Susu mai i le CARHOME

O a Punavai Parabolic?

Ae tatou te le'i va'ava'ai toto'a i vaipuna fa'ata'oto o le a tatou su'esu'eina pe aisea e fa'aoga ai lau puna.O nei mea e tele sona sao i le fa'aogaina o lau ta'avale, o le tele o mea e fai mai i fa'apala o u'amea ma e masani ona fesuisuiai i le lapopoa, o le tele o punavai o le a fa'aogaina i se foliga oval e mafai ai ona fetuutuunai pe a tupu le mamafa.
Atonu o se mea e ofo ai, ae o le puna o laulaau na amata mai i le 5th seneturi (taimi anamua) ma e masani ona taʻua o le taʻavale o vaipuna laminated.O le saoasaoa e oo mai i aso nei ma e masani ona maua lau puna i taavale tetele aemaise o loli ma veni e masani ona ave ai uta mamafa.

O lea la, se'i o tatou toe fa'avasega po o le a le fa'amoemoega autu, o mea ia:
Numera Tasi – E maua ai se fa'ata'ita'iga e sili atu ona lelei fa'ata'avale, fa'afefe pa'u ma te'i.
Numera Lua – O le tausiga o le fa'aogaina o pa'u o lau ta'avale i luga o le auala ma e a'afia ai le maualuga o lau ta'avale.
Punavai Laulaau Fa'asaga i Puna'oa Parabolic
Se'i o tatou va'ai i se vaipuna masani o laulaau e masani ona fai mai i lau eseese, i le vaega atoa e fai ai laulaau e lapopoa atu nai lo le pito i lalo, atonu e eseese le umi ae o le a tutusa lava le mafiafia.O le tele la o le uta o le mafiafia ma le tele o laulaau e te manaʻomia.

O le taimi nei mo puna parabolic e faia i lalo laulaʻau ona faʻapipiʻi pito lea, e masani lava o se semi-elliptic (e pei o se faʻailoga) o lona uiga ua mamanuina ina ia paʻi le ogatotonu ma le pito puna, e puipuia ai le feteʻenaʻiga o laulaau i totonu. .Talu ai ona o laulaau ua faʻapipiʻi i pito taʻitasi o le mamafa o loʻo tufatufa tutusa ma maua ai se faʻalelei sili atu le masani o le avetaavale.

Faamanuiaga oPunavai Parabolic
O le aoga autu o puna parabolic o loʻo faia i lalo o le sila o lona uiga e mafai ona faʻaitiitia le mamafa o le taʻavale.E fesoasoani fo'i i le fa'aitiitia o fe'ese'esea'iga i totonu o lau pe a le pa'i lau lau.Fa'ai'u ae le itiiti le fa'aaogaina o se fa'ato'aga laula'au parabolic e maua ai se fa'ata'ita'iga fa'alelei atoa.

E tatau ona e manatua e eseese uma puna parabolic, e mafai ona i ai fesuiaiga i le tele o laulau e fai ai, atonu e ese le numera poʻo laulaau ma o nisi e itiiti le fetuutuunai nai lo isi.
O mea nei a le matou kamupanioloa lauiloa

信截图_20240218170746
O lo'o iai le poto masani a le kamupani CARHOME i le la'uina atu o laulaau i fafo.O la matou kamupani o loʻo tuʻuina atu taʻavale taʻavale laulaʻau o ituaiga eseese e pei o Toyota, Isuzu, Benz, Scania, ma isi, faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga eseese o puna laulaau parabolic.Afai e iai ni ou mana'oga mo le sui o laulaau, e mafai ona e fa'afeso'ota'i mai.matou, pe kilikiiinei


Taimi meli: Feb-18-2024