O le a le tulaga o le Maketi Taavale Saina?

I le avea ai ma se tasi o maketi ta'avale tele i le lalolagi, o lo'o fa'aauau pea ona fa'aalia e le pisinisi ta'avale a Saina le maufetuuna'i ma le tuputupu a'e e ui lava i lu'itau o le lalolagi.I le lotolotoi o mea e pei o le faʻaauau pea o le faʻamaʻi COVID-19, le lava o chip, ma le suiga o mea e fiafia i ai tagata faʻatau, o le maketi o taavale a Saina ua mafai ona faʻaauau pea lona agai i luga.O lenei tusiga o loʻo suʻesuʻe i le tulaga o loʻo i ai nei le maketi o taavale a Saina, suʻesuʻeina mea taua e faʻamalosia ai lona manuia ma faʻaalia ai faiga autu e faʻavaeina ai le lumanaʻi o pisinisi.

O Saina o le maketi tele o taavale i le lalolagi e fai ma sui o le 30% o faʻatauga i le lalolagi atoa - e ui lava na aʻafia i le faʻamaʻi COVID-19 i le amataga o le 2020. 25.3 miliona taavale na faʻatau atu (-1.9% YoY) i le 2020 ma pasese ma taavale faʻapisinisi na saofagā 80 % ma le 20% fa'asoa.O le faʻateleina o faʻatauga NEV na faʻatautaia ai le maketi ma le 1.3 miliona faʻatau atu iunite (+ 11% YoY).E oo atu i le faaiuga o Setema i le 2021, o le maketi atoa o taavale ua ausia le aofaʻi o le 18.6 miliona (+ 8.7% YoY) faʻatasi ai ma le 2.2 miliona NEV faʻatau (+ 190% YoY), lea na sili atu i le NEV faʻatauga o le 2020 tausaga atoa.

talafou-2

I le avea ai o se alamanuia poutu autu, o loʻo lagolagoina malosi e Saina le pisinisi taʻavale i totonu o le atunuʻu - e ala i faʻamoemoega o atinaʻe maualuluga ma fesoasoani, taʻiala faʻaitulagi, ma faʻamalosi:

Faiga Faʻavae: Faia i Saina 2025 o loʻo i ai le faʻamoemoe manino o le faʻatupuina o mea i totonu o le atunuʻu o vaega autu i alamanuia autu, ma faʻatutuina faʻataʻitaʻiga manino mo taʻavale taʻavale i le lumanaʻi.

Lagolago Alamanuia: O lo'o fa'alauiloa atili e le malo le vaega o le NEV e ala i le fa'amalieina o tupe fa'afaigaluega mai fafo, fa'alaloina le ulufale mai, fa'apea fo'i ma lafoga fa'ameaalofa ma tuusaunoaga.

Tauvaga Fa'aitulagi: Itumalo (e pei o Anhui, Jilin po'o Guangdong) e taumafai e fa'atulaga i latou lava e avea ma nofoaga o ta'avale i le lumana'i e ala i le fa'atulagaina o sini fa'atauva'a ma faiga fa'avae lagolago.

talafou-3

E ui ina ua toe manuia pisinisi tau taavale mai le faʻalavelaveina o le Covid-19 i lenei tausaga, ae o loʻo luʻitauina pea i taimi pupuu e pei o le le lava o le eletise e mafua mai i le le lava o le koale, maualuga le tulaga o tau o oloa, le lava o vaega taua, ma le maualuga o tau o oloa. logistics faava o malo, ma isi.

O le maketi o taavale a Saina o loʻo tumau pea lona tulaga o se tagata taʻalo autu i le lotolotoi o luitau o le lalolagi, faʻaalia le maufetuunaʻi, tuputupu aʻe, ma fetuutuunai.Faatasi ai ma lona taulai atu i taavale eletise, mea fou faatekinolosi, ma se maketi sili ona tauva i totonu o le atunuu, o le fale gaosi oloa a Saina ua sauni mo se suiga i le lumanaʻi.A'o va'ava'ai le lalolagi ia Saina e ta'ita'ia fuafuaga mama ma fa'afou le laufanua ta'avale tuto'atasi, o le lumana'i o le maketi o ta'avale a Saina e tumau pea le manuia.


Taimi meli: Mati-21-2023